Δεν θα το προτιμήσεις ούτε για την αρωματική παλέτα του, ούτε για το πλούσιο χαρακτήρα του. Θα το προτιμήσεις για να συνοδεύσει αρμονικά δύσκολα για το κρασί πιάτα όπως τα "λαδερά", τηγανητός γαύρο κλπ.
Παρά την ανάμιξη 50-50 με Sauvignon Blanc τα στοιχεία του Ροδίτη υπερισχύουν. Αυτό που μένει στο στόμα είναι ήπια αρώματα κίτρινων φρούτων και φυτικές νύξεις, όπως και η δροσερή οξύτητα που βοηθάει να τιθασεύσει τις δύσκολες γεύσεις που προανέφερα.
Βαθμολογία: 82/100
Συμφωνώ με το κείμενο, θέλει φαγητό. Για δείτε και το ίδιο χαρμάνι του Ντούγκου, από την περιγραφή σας πιστεύω έχουν πολλά κοινά στοιχεία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο είχα δοκιμάσει περύσι καθώς είχα επισκεφτεί το οινοποιείο του Ντούγκου στα Τέμπη. όντως μοιάζουν τα δύο αυτά κρασιά να έχουν πολλά κοινά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεωρώ ότι είναι κρασιά για το καθημερινό τραπέζι κι όχι κάτι εξεζητημένο.