Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Chardonnay Σκούρας, Dum Vinum Sperum 2006


Ίσως το καλύτερο ελληνικό Chardonnay. Με καπάκι stelvin ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα αρκετά χρόνια μετά την εμφιάλωση. Ωριμάζει σε βαρέλι για 10 μήνες. Αξιοσημείωτη είναι η γλυκάδα του. Διακρίνονται επίσης έντονα αρώματα ανανά, βουτήρου, καπνού. Δυνατή αλλά άκρως ισορροπημένη οξύτητα και απολαυστική επίγευση. Πίνεται και χωρίς φαγητό.

Βαθμολογία: 93/100

2 σχόλια:

  1. Χάρη σε σένα φίλτατε δοκιμάσαμε. Όντως εξαιρετικό, αν και του 2006. Θα πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι ο Παπαιωάννου προσφέρει value for money. Το 2008 εξαιρετική σοδειά για το fume του.
    Διότι υπάρχουν πολλά κρασιά των 40 ευρώ που σου προσφέρουν απόλαυση των 10 ευρώ. Αλλά ελάχιστα των 10 ευρώ σου προσφέρουν απόλαυση των 40 ευρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύστοχο σχόλιο...τα περί 10 και 40

    ΑπάντησηΔιαγραφή