Μενού γευσιγνωσίας Κτήμα Λαντίδη
Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου...
Ψίχα θαλασσινών με φιλέτο κοτόπουλου, αρωματικά βότανα και μαλακά λευκά τυριά τυλιγμένα σε φύλλο από καταίφι πάνω σε κρέμα κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης,
Συνοδεύεται με : Νύσος
Λευκός ξηρός οίνος, Sauvignon Blanc
Ανάμεικτη σαλάτα με καρύδια, αχλάδι, ζουλιέν από προσούτο και απαλό dressing από ροκφόρ.
Συνοδεύεται με : Ροδόχροους
Ροζέ ξηρός οίνος, Τ.Ο. Κορίνθου, Cabernet Sauvignon
Λαζανάκι με φρεσκοκομμένο κιμά, πιπεριές, polpa ντομάτας και μορνέιγ από γραβιέρα Νάξου.
Συνοδεύεται με : Νεμέα Λαντίδη
Ερυθρός ξηρός οίνος, Αγιωργίτικο, ΟΠΑΠ
Καρεδάκι μόσχου αργοψημένο σε cabernet sauvignon, με γαρύφαλλο, κανέλα και φρέσκια ντομάτα πάνω σε πατάτα εκραζέ αρωματισμένα με φρέσκο φασκόμηλο.
Συνοδεύεται με : Χρυσάμπελο
Ερυθρός ξηρός οίνος, Cabernet Sauvignon & Αγιωργίτικο, Τ.Ο. Πελ/σου
Cremeaux bitter σοκολάτας με πουρέ από φρούτα του δάσους και καραμέλα καβουρδισμένου σουσαμιού.
Συνοδεύεται με : Χρυσάμπελο
Ερυθρός ξηρός οίνος, Cabernet Sauvignon & Αγιωργίτικο, Τ.Ο. Πελ/σου
Τιμή: 35€/ανά άτομο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου