Το μενού ήταν πολύ δελεαστικό και στα υψηλά δεδομένα που έχει σχηματίσει το εστιατόριο και η ομάδα του.
Το ορεκτικό ήταν γευστικός δυναμίτης και συνοδεύτηκε από το Νύσος. Ένα Sauvignon blanc 100% που ταίριαξε με κοτόπουλο και μείγμα θαλασσινών σε φύλλο καταίφι και μια κρεμα πιπεριάς Φλωρίνης . Πολύ φρέσκο, παρουσία διοξειδίου, τσίμπαγε στη γλώσσα. Μέτρια αρωματικό με την τυπική φυτικότητα παρούσα. Γρασίδι και άνθη. Πλούσιο σώμα, σύντομη επίγευση.
Βαθμολογία: 84/100
Η σαλάτα με το prosciutto και το άρτυμα από ροκφορ (ή μήπως μπλε τυρί;) ήταν γευστική. Συνοδεύτηκε με το Μοσχοφίλερο Λαντίδη. Αρνητική μύτη, κάποιες νότες εσπεριδοειδών, κίτρο και λεμόνι. Άτονο σώμα.
Βαθμολογία:80/100
Νεμέα Λαντίδη. Ωραίο άρωμα, μαρμελάδα κεράσι, βατόμουρο, δυνατές τανινες, που δεν έχουν μαλακώσει και θέλουν το χρόνο τους.
Βαθμολογία: 87/100
Βαθμολογία: 87/100
Το κυρίως πιάτο που ήταν μοσχάρι με πατάτες και δεν μας ενθουσίασε. Σκληρό, χωρίς ιδιαίτερη ένταση, με πατάτες που δε θα έπρεπε να σερβιριστούν καθότι δεν ήταν σωστά μαγειρεμένες. Το κρασί που είχε επιλεγεί ήταν το Χρυσάμπελο, ένα μείγμα cabernet sauvignon με αγιωργήτικο. Μύτη χωρίς ευδιάκριτο χαρακτήρα, χαμηλής εντάσεως αρώματα. Τονισμένη οξύτητα και αδούλευτες τανίνες.
Βαθμολογία: 83/100
Το ίδιο κρασί συνόδευσε και το επιδόρπιο με bitter σοκολάτα, καραμέλα και σουσάμι. Ένας αξιοπρεπής συνδυασμός και ένα νόστιμο επιδόρπιο.
Πολύ large σε βρίσκω!!! Εγώ θα έβαζα τουλάχιστον 1 βαθμό λιγότερο στο καθένα...
ΑπάντησηΔιαγραφή